Agenda

Valeria Caparrós Sanchez

Belleza infantil del año 2019

Valeria Caparrós Sanchez

Valería, va arribar a la nostra comissió fa 5 anys, en els quals ha demostrat ser una gran festera. Darrere d'aquesta preciosa xiqueta de tímida mirada hi ha un cor que desborda festa per les seues quatre costats.

No es perd ni un sol acte de la seua foguera, gaudint especialment dels assajos amb les seues amigues. Li agrada participar en els playbacks i la presentació. Adora la plantá i la crema ja que són l'inici i el final dels dies grans de les nostres festes.

Valeria reconeix que un dels seus actes preferits és la demanada, ja que ens podem imaginar la il·lusió que té depositada en aquesta nit i el molt que significa per a ella. Valeria ha somiat molt amb aquest moment.

Esperem haver millorat les teues expectatives i que siga una nit que mai oblides.

Va ser dama de la nostra foguera fa dos anys i va demostrar amb escreix ser una xiqueta àmpliament preparada per a aquest càrrec, acudint a cadascun dels actes amb un somriure. Té un gran sentit de la responsabilitat malgrat les seues 8 anys, encara que en pocs dies complirà 9.

La seua germana xicoteta Idaira també forma part de la nostra comissió infantil.
Valeria és una xiqueta riallera, dolça, alegre i afectuosa que espera gaudir juntament amb les seues amigues i companyes de totes les aventures que els oferisca enguany. Està feliç de poder ser la bellesa de la seua foguera i espera amb ànsia el dia de la seua presentació per a tornar a vestir-se de núvia alacantina.

TOTS SABEM QUE SERÀS UNA GRAN BELLESA INFANTIL.

Les seues dames d'honor

Adriana Torres Martínez

Adriana Torres Martínez

Alba Cano Checa

Alba Cano Checa

Carla Menargues Andrés

Carla Menargues Andrés

El 2019 va ser un any meravellós

Dona una ullada a 2019