Agenda

HSF

Benvingut a la nostra Foguera!

És difícil explicar-te amb poques paraules que és la nostra foguera però intentarem explicar-t'ho el més ràpid possible.

Orgullosos de les nostres tradicions

Estimem la nostra història i costums.

En les desfilades, actes oficials, cercaviles, ofrenes a la verge i altres esdeveniments podem gaudir d'antigues tradicions i vestir els nostres vestits tradicionals amb la qual els nostres fills són coneixedors de la cultura i tradició de la nostra terra.

Les nostres tradicions
Ens encanta actuar i ballar class=

Som artistes

Ens encanta ballar, cantar i actuar.

Participem en tots els actes artístics i culturals oficials amb una gran participació de tots els nostres comissionats tant adults com infantils. No importa si és el concurs artístic, el teatre, o cantar nadales que sempre el donem tot per a oferir un increïble espectacle.

Som pur espectacle

Gaudim i fem gaudir.

La desfilada del ninot és una demostració d'imaginació i esforç que la nostra foguera dedica sense cap problema. El resultat sempre és que tant en l'eixida des d'Estels, passant per la Rambla i acabant a l'Ajuntament tot Alacant es queda impressionat amb el nostre espectacle.

Som espectacle
Mestres de la disfressa

Som mestres de la disfressa

Sempre originals, sempre únics.

Un punt important de pertànyer a la nostra foguera és que traiem la vena artística dels nostres comissionats. Són ells els qui dissenyen els decorats, els vestits i el maquillatge i no sent suficient els duen a terme en plena col·laboració el que fa que passem hores i hores tots junts treballant en el racó.

Solidaris de cor

No és obligació, és dedicació.

Estem compromesos amb diferents actes solidaris ja que no solament és una obligació de tots ser solidaris sinó que és un valor que volem inculcar als nostres xicotets per a aconseguir una societat justa.

Som solidaris
HSF amb l'esport

En l'esport el donem tot

L'important és participar.

L'esport és una activitat necessària per a tots i la nostra foguera té una alta participació en tots els tornejos celebrats per Federació i no importa si és futbol, bitles, futbolí, dards o petanca els nostres comissionats ho donen tot en competició deixant ell pavelló de la foguera en el més alt.

I per descomptat ens agraden les fogueres.

No és obligació, és dedicació.

Com pots veure, no solament ens reunim una vegada a l'any per a participar en unes desfilades i cremar un monument.
La foguera és un lloc on formem una família i realitzem activitats lúdiques i culturals on a més podem compartir aqueixos moments amb els nostres fills i amics.

A quines esperes per a unir-te a nosaltres?

Somos solidarios

Mira el que hem estat fent

Presentación 2023

El hogar provincial de Alicante fue testigo del gran acontecimeinto de nuestra hoguera. 

 

Llegir més...

Colaboración a la vista.

La Junta Directiva de nuestra comisión se traslada hasta el municipio de Monóvar para entrevistarse con la concelaja de Fiestas y la  Junta Festera de Monóvar. 

Llegir més...

Las presentaciones. ¡¡Qué gran espectáculo!!

La presentación, ese gran espectáculo que nuestra hoguera organiza con mucho trabajo y dedicación. Creando grandes espectáculos. 

Llegir més...

¡¡ Actividades sin parar !!

No podemos estarnos quietos. Siempre tenemos algo que hacer. 

Llegir més...