Agenda

Saluda del president

Alicante, junio 2019

Queridos vecinos:

Durant les festes de fogueres tenim l'oportunitat de viure el carrer alacantí i omplir-nos de la llum a la qual ens té acostumats aquesta ciutat nostra.

Podem gaudir amb les nostres famílies, amics i veïns d'actes únics i irrepetibles, als quals no donem importància perquè hem nascut amb ells, però pels quals molts altres viatgers ens visiten.

Però, abans de res, de la bellesa dels nostres monuments que inunden per uns dies la ciutat. Ens trasllada cadascun d'ells a una història, que ens embolica i atrau mentre ho envoltem. Cada ninot amb les seues formes i colors primer, cada escena després va formant aqueixa obra d'art que és el monument en el seu conjunt. També hem de fixar-nos en la seua crítica. Analitza els nostres problemes i sentiments quotidians, amb aqueixa gràcia característica d'aquestes terres. Són part de la nostra personalitat i idiosincràsia com a alacantins.

En el nostre districte plantem els nostres dos monuments en la màxima categoria un any més, gràcies al treball d'una gran comissió que juntament amb veïns i patrocinadors fan que puguen ser realitat al carrer.

Són dies de mascletás, desfilades, cercaviles, focs artificials, bandes de música que prenen el carrer. Us desitge, i espere que entre tots ho aconseguim, unes bones FESTES DE FOGUERES.

Carlos Gosálbez Cuenca
President Foguera Sagrada Família