Iniciem l'exercici complint 60 anys i aproximant-nos als 200 comissionats. 

Aquest any és molt important per a nosaltres ja que complim 60 anys. Seixanta anys escrivint en la història del barri de Sagrada Família i en la història de les fogueres de Sant Joan. 

Durant tots enguany, des de 1960, són moltes les persones que han pertangut a la nostra comissió, tots, en major i menor mesura, han ajudat a aconseguir que Sagrada Família siga una de les millors fogueres d'Alacant. Però la història no acaba ací, volem continuar escrivint-la i més aquest any. 

Dinàmica, activa, treballadora, ambiciosa, festera, i sobretot familiar. Aquesta any el nostre objectiu és batre el rècord  d'aconseguir els 200 comissionats. Una fita única en les fogueres de Sant Joan d'Alacant. No estem lluny, enguany hem incorporat 21 nous comissionats a la nostra família. Persones que han apostat per nosaltres per a viure les fogueres d'una forma diferent i participativa en el "món dels Fogueres." 

 

La nit va donar per a molt. Es van presentar els guanyadors de les "Olimpíades Sagraditas", celebrades el mes de setembre passat. Modalitats com a Futbolí, Parchís, Dominó i Chinchón van fer de distracció per als nostres comissionats. 

Els agraciats van ser: 

PARCHÍS: 

1r Susana Fernández i Patricia *Perez

2n Miryam Poveda i Manolo Clavel

3r Siam Vidal i Juan Carlos Vidal

CHINCHÓN

1r Juan Carlos Vidal

2n Conchi Laina

3r Indalecio Agulló

FUTBOLÍ

1r Juan Carlos Vidal i Juan Rosillo

2n Kike Castelló i Antonio Javaloyes al costat de Miguel Angel Fernandez i JuanFrancisco Sanchez. 

3r Indalecio Agulló i Juanjo Martinez

DOMINÓ

1r Indalecio Agulló i Manolo Clavel 

2n Ximo Mira i Juan Carlos Vidal

3r Conchi Laina i *Miryam Poveda. 

Com podeu apreciar Juan Carlos Vidal està ficat en totes les classificacions, no crec que siga per que és l'organitzador, si no per que és un excel·lent jugador de taula. L'any vinent ja ho té difícil, ha de mantindre el nivell. 

 

La nit va donar per a molt. També es va donar a conéixer a les que seran les noves representants per al pròxim exercici 2020 que seran proclamades el pròxim 28 de Març. 

Elles són: 

BELLESA 2020: Moníca Gómez Labertrandíe 

DAMES 2020: Beatriz Rodriguez Velasco i Lourdes Mª Honrado Pastor

BELLESA INFANTIL 2020: Daniela García González

DAMES INFANTILS 2020: Carmen Varó Olmos, Idaira Reyes Rosa, Valeria Pérez Plaza, Daniela Valentina Páez *Tituaña. 

També: 

PRESIDENT INFANTIL: Carlos Bodi Benito. 

 

Comparteix-ho
Comparteix aquest article