Agenda

Política de Privacitat

1. Responsable del tractament

FOGUERA SAGRADA FAMÍLIA
G03628484
C/. Foguerer 20, 03012 Alacant
615570206
info@hoguerasagradafamilia.es
Web: https://hoguerasagradafamilia.es

2. Finalitats del tractament

Les seues dades es podran utilitzar per a:

Tramitar la consulta/sol·licitud per vosté plantejada.
Remetre-li a través de qualsevol mitjà, inclosos els electrònics, informació comercial sobre els nostres productes i serveis propis o de tercers relatius a FOGUERA SAGRADA FAMÍLIA i/o felicitacions nadalenques o similars.
Adoptar decisions basades en el tractament automatitzat inclosa l'elaboració de perfils (que produïsca efectes jurídics en l'interessat o l'afecte significativament de manera similar).

3. Legitimació

La base legal per al tractament de les seues dades està basada en l'interés legítim / els consentiments que a aquest efecte li hem sol·licitat.

Totes les dades sol·licitades en el formulari són d'obligat emplenament, si no els indica, FOGUERA SAGRADA FAMÍLIA no podrà atendre la seua sol·licitud.

La negativa i/o revocació del consentiment per a enviaments publicitaris i decisions basades en el tractament automatitzat de les seues dades, inclosa l'elaboració de perfils, en cap cas condicionarà la gestió de la seua sol·licitud, sempre que ens haja donat el seu consentiment per a la tramitació d'aquesta sol·licitud.

4. Terminis/criteris de conservació de les dades

Les seues dades personals es conservaran mentre es tramita la seua consulta/sol·licitud, i per a la finalitat de l'enviament de publicitat i decisions basades en el tractament automatitzat de les seues dades, inclosa l'elaboració de perfils, mentre no es revoque el consentiment per a això, en aquest cas, les dades se suprimiran, entenent supressió com a bloqueig d'aquests, en aquest sentit, les dades bloquejades quedaran a disposició exclusiva del tribunal, el Ministeri Fiscal o altres Administracions Públiques competents, en particular de les autoritats de protecció de dades, per a l'exigència de possibles responsabilitats derivades del tractament i pel termini de prescripció d'aquestes.

5. Destinataris

No es preveu dur a terme comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.

No es duran a terme transferències de dades a tercers països situats fora de la Unió Europea.

6. Drets

Exercici de drets: si desitja exercitar els drets que li assisteixen d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de les seues dades, així com la limitació o oposició al seu tractament, li preguem remeta un escrit dirigit a FOGUERA SAGRADA FAMÍLIA , a l'adreça indicada anteriorment, o al correu electrònic info@hoguerasagradafamilia.es, amb la referència Protecció de Dades Usuàries web, adjuntant còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent.
Dret retirada consentiment: vosté pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament de les seues dades mitjançant un escrit dirigit a FOGUERA SAGRADA FAMÍLIA a la direcció indicada anteriorment, o al correu electrònic info@hoguerasagradafamilia.es, amb la referència Protecció de Dades Usuàries web, adjuntant còpia del seu DNI o document identificatiu equivalent, sense que aquesta revocació del consentiment afecte el tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.
Reclamació: En tot cas, vosté podrà, si entén que els seus drets han sigut vulnerats, interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb domicili en carrer Jorge Juan 6, 28001 de Madrid, telèfon 901 100 099, i lloc web www.agpd.es