Agenda

jueves, 25 de abril
18:30
Ensayos de la pasarela

Zona Volvo, puerto de alicante. 

Organiza: Federació de fogueres
viernes, 26 de abril
21:00
Gala Candidatas Infantiles

Puerto de Alicante. Zona Volvo. 

Organiza: Federació de fogueres
sábado, 27 de abril
21:00
Gala Candidatas Adultas

Zona Volvo. Puerto de Alicante.

Organiza: Federació de fogueres.
Ver más eventos

Saluda del presidente infantil

Presidente Infantil 2018

Siam Vidal Richart

Alacant, juny 2018

Hi ha una ciutat, banyada pel blau intens del mar Mediterrani,  presidida pel nostre castell de Santa Bàrbara,  màgica i plena de llum,  el seu sol,  la seua gent,  la seua Esplanada,  les seues festes i el nostre Hèrcules C.F,  que porte al meu cor,  des de la meua primera hora de vida,  sent abonat fins a hui.   Aquesta és la meua ciutat,  aquesta és la meua estimada Alacant.

Hola,  veïns,  amics i comissionats de la nostra foguera,  em dirigisc a tots vosaltres,  però en especial a tots els xiquets,  perquè vos  animeu i vingueu a conéixer el treball que fem durant tot l'any i així estimeu  la nostra festa tant com jo.

Enguany,  és molt especial i emotiu per a mi,  ja que el compartisc amb la meua germana Kenya,  dama adulta de la nostra foguera i amb tota la meua comissió infantil,  en especial amb la meua bellea, Elena, i les seues dames, Sara i Lucía, junts gaudirem de les nostres Fogueres 2018.

A tota la meua comissió,  gràcies per l'oportunitat  que m'heu donat de viure aquest any màgic.

A tots,  vull donar-vos la benvinguda a les pròximes Fogueres,  que sigueu molt feliços i les gaudiu amb tots nosaltres.