La maquinaria sagradita es comença a posar en marxa i ja planifica un any que segurament siga inoblidable. 

L'any vinent 2020, serà un any molt especial per a nosaltres. Serà el 60 aniversari. 

Res més acabar les passades fogueres 2019, les nostres ments pensants i amants de la festa dels fogueres, es van posar a treballar per a planificar l'any 2020. Un any, com he dit abans, molt especial per a nosaltres. 

Per aqueix motiu ja hem tancat un dels aspectes més importants en la nostra foguera. Els monuments per a 2020. El monument infantil es continua apostant per Sergio Alcanyís i el seu equip. Després del seu primer any amb nosaltres, el treball ha sigut excel·lent. *Tangram, va deixar molt satisfetes a totes les persones que ens van visitar aquestes fogueres. Una idea innovadora i diferent al que s'està acostumat. Per aqueix motiu i per que són unes grans professionals, mereixen continuar. 

Pel que fa al monument adult, després de cinc anys amb ells, Palacio i Serra deixaran de plantar amb nosaltres. Estem molt orgullosos del seu treball, i a més s'han creat llaços d'unió molt fortes. Han sabut estar a l'altura i ajudar-nos a col·locar a Sagrada Família en la màxima categoria dels fogueres. Per això sempre seran considerats com uns *sagraditos més. 

Per al 2020 el repte del 60 aniversari serà per a l'artista valencià, guanyador de les falles 2019, Carlos Carsí. Ens trobem molt contents i il·lusionats amb ell. Per que segur que ens oferirà un gran projecte a l'altura de la nostra foguera. 

 

Segueix-nos en xarxes: 

Facebook: https://www.facebook.com/hoguera.sagradafamilia/

Twitter: https://twitter.com/hsfamilia

Instagram: https://www.instagram.com/hoguerasagradafamilia.oficial/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/uc4hs23ylsg1fem8lqrszg3q?view_as=subscriber

Comparteix-ho
Comparteix aquest article